New here? Register. ×

REVIEW: Cari Cari – Anaana (★★★)

no comments
Written by Jaap Smit | Published in Albums, Alternatief, Reviews, Rock
Tags: ,
  • anaana
04Dec

Door: Jaap Smit

Voor menig Playstationbezitter kan 2018 niet voorbij zijn gegaan zonder Red Dead Redemption 2 te hebben gespeeld. De fabuleuze terugkeer naar de digitale prairie maakt dat fedora’s, postkoetsen en saloons weer volop in de mode raken en we ons op ieder moment van de dag in het Wilde Westen willen wanen. Het Oostenrijkse koppel Cari Cari kan zich met die zeitgeist geen beter moment wensen om hun debuutplaat Anaana te releasen.

Als een grove mix tussen The XX en bands als MY BABY dreint Anaana over de stoffige vlaktes, waarbij de scherpe gitaarriffs à la Miserlou (Mapache) en stemmige mondharpjes (After The Goldrush) perfecte toonzetters zijn. De vocals galmen vaak meer dan dat ze je aan de hand nemen, maar Anaana moet het vooral hebben van de bijna Tarantino-esque sfeer die wordt neergezet. Nergens écht dreigend, maar vol met slimme details (het indianen-gezang op Mazuka bijvoorbeeld) die dit een fijne achtergrond-deun maken voor tijdens je game-breaks.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Luister van Anaana:

  • Summer Sun
  • Anaana
  • After The Goldrush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]