New here? Register. ×

TRACK: Eleventyseven releast eerste track “New Rock Bottom” van nieuw album

no comments
  • eleventyseven
10Sep

De Amerikaanse poppunkband Eleventyseven heeft de eerste single uitgebracht van hun aanstaande vijfde album Rad Science. Het nummer is getiteld New Rock Bottom, die je onderaan de pagina kunt beluisteren.

Ondanks dat de band in 2014 een statement deelde waarin ze vertelden te stoppen, begonnen zanger Matt Langston en bassist Davey Davenport begin 2016 de podcast Eleventylife, waarin ze wekelijks vertelden over het leven als band en welke avonturen ze meemaakten. Tijdens deze podcast werd ook bekend gemaakt dat de band (met drummer Jonathan Stephens) bezig was met een nieuwe plaat.

Deze zomer lanceerde Eleventyseven een Kickstarter campagne om de kosten voor de promotie van de plaat te kunnen dekken. Binnen een week werd het streefbedrag van tienduizend dollar gehaald. Door te doneren konden fans hun naam in het hoesje laten zetten, de plaat op vinyl krijgen of de band een nummer laten schrijven over hen.

In 2011 bracht Eleventyseven het vorige album Sugarfist uit. In de jaren tot de break-up releaste de band drie EP’s: Attack Of The Mountain Medley, Regifted en Good Spells. Rad Science komt uit op 7 november.

Luister hier naar New Rock Bottom:

gif-band-members-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Vertel...