New here? Register. ×

VIDEO: Bekijk IDKHOW’s ‘verloren’ TV-optreden voor hun nieuwe single ‘Choke’

no comments
Written by Jaap Smit | Published in Alternatief, Pop, Video's, Videoclips
  • idkhow-fearlessslider-1200x720
14Jan

Een artiest waarbij de bandnaam meer letters telt dan hun gemiddelde songtitel, je ziet ze niet vaak. Toch moeten we er maar aan wennen bij I Don’t Know How But They Found Me, dat we voor het gemak mogen afkorten tot IDKHOW. Het Amerikaanse alternative popduo bracht eind vorig jaar hun debuut EP 1981 Extended Play uit, waarvan ze nu de single Choke uitbrengen. Scroll naar beneden om de video te bekijken.

IDKHOW werd al in 2009 opgericht door de muzikanten Dallon Weekes (oud-Panic! At The Disco bandlid) en Ryan Seaman (oud-Falling In Reverse), maar bleef lang onder de radar opereren. Toen in 2016 ze hun eerste liveshows speelden, kwam het succes geleidelijk. De single Choke brachten ze in 2017 al eens in eigen beheer uit, maar toen ze een platendeal met Fearless Records tekenden, brachten ze het nummer nog eens uit op hun EP.

Voor de clip bedacht IDKHOW een verhaal rondom een Oost-Europees muziekprogramma (Pop Time Live), waar ze in jaren ’80 eens optraden. Het materiaal, zo zeggen ze zelf, werd nooit uitgezonden omdat ze niet hun eigen nummer wilde playbacken..

Eerder verschenen al de singles Nobody Likes The Opening Band en Do It All The Time:

Bekijk hier de clip voor Choke:

palaye-royale-gif

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]