New here? Register. ×

VIDEO: Jongens mogen huilen in As It Is’ video voor nieuwe single The Stigma [Boys Don’t Cry]

no comments
  • asitis
21Jun

Op het aankomende album The Great Depression gaat Britse emoband As It Is een aantal misstanden in de maatschappij te lijf. Één daarvan is het gedwongen mannelijkheid die de samenleving de jongens van deze wereld oplegt. Met The Stigma [Boys Don’t Cry] laat de band weten dat het oké is om daar niet aan toe te geven. Bekijk de clip voor de single hieronder.

Eerder bracht de band al de single The Wounded World uit, waarmee de band het nieuwe hoofdstuk van zelfbewustzijn en vette eyeliner inluidde. Één van de vragen die de band zichzelf stelde bij het maken van deze ging over hoe de samenleving zich opstelt over mentale gezondheid. In een interview met Alternative Press zei frontman Patty Walters: “This record started … as an exploration of the question ‘Do we as a society have a fetish for mental illness? Do we romanticize or glorify a sickness? It was important for me to do some soul searching around that question. Are we part of a scene that actually does more damage than good in terms of the way we talk about these issues?”

Nadat de band deze zomer op de laatste Vans Warped Tour speelt, zullen ze op 19 november in de Melkweg, Amsterdam staan.

Bekijk hier de clip voor The Stigma [Boys Don’t Cry]:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]