New here? Register. ×

VIDEO: Luister naar de magische nieuwe single ‘Falling Free’ van LAKSHMI en JW Roy

no comments
Written by Jaap Smit | Published in Alternatief, Pop, Video's, Videoclips
  • lakshmi2
30Apr

Lakshmi’s popnoire-repertoire is vandaag weer een klein stukje groter geworden met de release van Falling Free. De single is het startsein van het aftellen naar haar tweede album, dat in september verschijnt. Scroll naar beneden om het nummer te beluisteren.

De Haarlemse schreef en zong het nummer met de Nederlandse singer-songwriter JW Roy. Over de ontmoeting met de zanger en de betekenis van het nummer schrijft ze:

“Ik dwaalde over dijken op weg naar de woonboot van JW Roy om kennis te maken en te kijken of wij samen een liedje konden schrijven. Eenmaal geïnstalleerd met koffie en een prachtig uitzicht over het water kwam het nummer vanzelf. In Falling Free zing ik over de rust midden in een orkaan, het willen vluchten, op zoek naar het gevoel van vrijheid tussen alle chaos, druk en verwachtingen. De hele nacht rijden tot het ochtend wordt, zonder bestemming.”

Naast de single kondigde ze vandaag ook haar nationale theatertour ADEM aan. Naast haar muziek zal ze tijdens de show de bezoekers meenemen in haar wereld en fascinaties voor (im)perfectie. Meer info over ADEM hier.

Vorig jaar bracht Lakshmi haar self-titled debuutplaat uit, met de singles Ahaa, I’ll Be On My Way en What The Hell.

Bekijk hier de video voor Falling Free:

banner-joa-18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]