New here? Register. ×

VIDEO: Panic! At The Disco maakt albumdetails bekend en releast twee nieuwe nummers!

no comments
  • panic_at_the_disco_2014
22Mrt

Er zat al wat te borrelen, maar vannacht trok Panic! At The Disco het luik met primeurtjes plotseling open. Pray For The Wicked zal het nieuwe album heten en op 22 juni uitkomen. Met die bekendmaking releaste Brendon Urie meteen twee nummers en kondigde hij een tournee aan. Voor het nummer Say Amen (Saturday Night) werd meteen een clip uitgebracht, waarin de Death Of A Bachelor-zanger z’n soepele vechtkunsten laat zien. Scroll naar beneden om de clip te bekijken.

De geruchten dat er iets aan zat te komen begonnen eerder deze week, toen Urie een intieme show in de VS aankondigde, waar hij ook zijn nieuwe live bassiste Nicole Row (Troye Sivan, Miley Cyrus) aan het publiek voorstelde. Vannacht ging dus de kogel door de kerk en maakte Panic! de naam en releasedatum van het nieuwe album bekend en werd het tourschema voor deze zomer bekend gemaakt. Kleine bummer: Urie staat vooralsnog alleen op de planken in de Verenigde Staten. Klik hier voor het hele tourschema.

Naast de single Say Amen (Saturday Night) werd er ook een tweede nummer uitgebracht (Fuck A) Silver Lining, waar alleen de audiotrack nog van te luisteren is. Scroll verder naar beneden om dat nummer te luisteren.

Bekijk hier de clip voor Say Amen (Saturday Night):

Luister hier naar de audio van (Fuck A) Silver Lining:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]