New here? Register. ×

VIDEO: The Voidz laten zich niet langer voeden door de media in grandioze clip voor ‘Pyramid Of Bones’

no comments
  • thevoidz
29Mrt

Nog een? Ja, nog een. De afgelopen weken dwarrelde het al van de teasers en nummers van het album Virtue, de tweede plaat die The Voidz op 30 maart releasen. Van glitchpop naar gemartelde gitaren, het was onder de streep niets nieuws van Julian Casablancas’ geëngageerde garage-futurerockband. Met Pyramid Of Bones lijkt het einde van de zoethoudertjes bereikt te zijn en gooit de band er een vette clip tegenaan. In zowel animaties als haarscherpe filmbeelden van de band gaan The Voidz op kruistocht tegen wat de beeldschermen ons tegenwoordig voeren. Scroll naar beneden om de clip te bekijken.

Zoals we al zeiden, Pyramid Of Bones is niet de eerste track die we van het album mochten voorproeven. In de afgelopen maanden verschenen al de nummers Leave It In My Dreams, QYURRYUS, All Wordz Are Made Up, ALieNNatioN en Pointlessness. Het album telt zestien tracks, dus er zal uiteindelijk nog genoeg nieuws te ontdekken zijn.

Voorlopig speelt de band shows in de Verenigde Staten en op 19 juli in Lissabon, Portugal. Of daar meer Europese data aan worden toegevoegd is nog niet bekend.

Bekijk hier de clip voor Pyramid Of Bones:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]