New here? Register. ×

VIDEO: Walden levert imponerende debuutsingle ‘Friends Are OK’

no comments
Written by Jaap Smit | Published in Indie, Rock, Video's, Videoclips
  • wfao
11Jan

Uit het zuidelijke Sittard rees afgelopen zomer de naam van Walden op, een band die zich verschuilt achter de termen indie en fuzz. Ondanks dat stevig studiomateriaal ontbrak, wist de band rond zanger Mees Hamer een set op Pinkpop te scoren en openden ze al voor verschillende household names in de rockscene (oa. DeWolff en Green Lizard). Met Friends Are OK laten de Limburgers voor het eerst zien welke magie zich kenbaar maakt wanneer er een echte studio aan te pas komt. Scroll naar beneden om de clip te bekijken.

De krachtige tempowisseling in het refrein maakt Friends Are OK tot een krachtige indiesong, die met bijbehorende visuals uiteindelijk als uplifting gezien mag worden. De toefjes psychedelica en kartelige ruisrandjes laten zien waarom Walden zich meer dan thuis mag voelen in het huidige vaarwater van het vaderlandse rocklandschap.

Walden speelt op 25 januari in Grenswerk, Venlo, 26 januari in Patronaat, Haarlem, 21 februari op Stukafest Eindhoven en op 22 februari in Finnegans, Apeldoorn.

Bekijk hier de video voor Friends Are OK:

you-me-at-six-banner-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *

DRUNK REVIEWS

open all posts

DRUNK REVIEWS

DRUNK REVIEWS

Contact leggen met LLUID?
[contact-form-7 id="59" ]