TRACK: Alan Lauris – Jezebel (cover)

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

1927765_65042308768_6668_n

Acht jaar lang werkte electro-singersongwriter Alan Lauris aan zijn cover van Jezebel, een popnummer dat in 1951 door Frankie Laine werd gezongen en later onder andere door Charles Aznavour, The Everly Brothers en Shakin’ Stevens nog eens dunnetjes werd overgedaan. Lauris voegt zich in dit rijtje met een electropopversie van deze klassieker, waar hij dus een flinke tijd in heeft zitten. Dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten:”ik ben er nu een beetje klaar mee, dus ga ik me weer richten op pianomuziek. Mijn volgende album zal ook een piano-album zijn. Ik heb er al veel materiaal voor geschreven, wat ik volgend jaar hoop op te nemen”. In oktober zal Lauris een volgende single van zijn laatste EP Q3 releasen, samen met twee bonustracks. Q3, het derde deel in de Quest-trilogie, verscheen vorig jaar.

Luister hier naar Jezebel (cover):

Of lees dit