Contact

redactie@lluid.nl

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar de antwoorden op diverse brandende vragen? Neem dan een kijkje hieronder. Zit jouw vraag er niet tussen en zoek je contact met onze redactie? Stuur dan een mailtje naar redactie@lluid.nl en we komen (hopelijk) zo snel mogelijk bij je terug.

Ik ben een artiest. Mag ik mijn muziek met jullie delen?

Ja! We zijn als redactie altijd benieuwd naar welke pareltjes er in de onderstroom van de muziek drijven. Stuur linkjes, press sheets en toebehoren naar redactie@lluid.nl.

Let op! We krijgen dagelijks zoveel mails, pakjes, postkoetsen en ansichtkaarten binnen met nieuwe muziek dat we lang niet alles kunnen behandelen. We zijn ook maar mensen met twee handen – en meestal nog een drukke baan on the side!

Is het mogelijk om te adverteren op jullie website?

We bieden op de home pagina en op alle berichten pagina’s de ruimte om te adverteren in de vorm van een liggende of staande advertentie. Mocht je interesse hebben dan mag je altijd een mailtje sturen naar redactie@lluid.nl.

Kan ik me aansluiten als schrijver voor Lluid?

Zeker! Stuur een mailtje met wie je bent, wat je doet en waarom je zo graag wil meedoen naar redactie@lluid.nl en let’s talk!

Kan ik me aansluiten als fotograaf bij Lluid?

Dat kan, alleen kunnen wij niet garanderen dat je iedere week bij een concert kan staan shinen met je camera. Zo behouden wij het recht om een fotografie-aanvraag af te slaan, mocht het aanbod van beschikbare shows te laag zijn. Als we iemand bij het team voegen, willen we iemand niet twee maanden zonder show laten zitten. Daarbij hebben we al een tof team aan crazy talented fotografen, die bij het verdelen van de shows uiteraard voorrang hebben.

Zeg, verdient dat schrijven en fotograferen een beetje leuk?

Absoluut niet. Lluid is een openbaar platform voor muziekliefhebbers wat is ontstaan uit een uit-de-hand-gelopen hobby en zal dat voorlopig blijven. We draaien 100% op vrijwilligers die met passie schrijven en fotograferen om de site zo goed mogelijk te vullen en wij als hoofdredactie zijn ze daar voor eeuwig dankbaar voor!