Contact

Contact

FAQ

Ja! We zijn als redactie altijd benieuwd naar welke pareltjes er in de onderstroom van de muziek drijven. Stuur linkjes, press sheets en toebehoren naar redactie [at] lluid [punt] nl.

Let op! We krijgen dagelijks zoveel mails, pakjes, postkoetsen en ansichtkaarten binnen met nieuwe muziek dat we lang niet alles kunnen behandelen. We zijn ook maar mensen met twee handen – en meestal nog een drukke baan on the side!

We bieden op de home pagina en op alle berichten pagina’s de ruimte om te adverteren in de vorm van een liggende of staande advertentie. Mocht je interesse hebben dan mag je altijd een mailtje sturen naar redactie [at] lluid [punt] nl.

Zeker! Stuur een mailtje met wie je bent, wat je doet en waarom je zo graag ons wilt helpen naar redactie [at] lluid [punt] nl en let’s talk!

Dat kan, alleen kan LLUID niet garanderen dat je iedere week bij een concert kan staan shinen met je camera. Zo behouden wij het recht om een fotografie-aanvraag af te slaan, mocht het aanbod van beschikbare shows te laag zijn. Als we iemand bij het team voegen, willen we iemand niet twee maanden zonder show laten zitten. Daarbij hebben we al een tof team crazy talented fotografen, die bij het verdelen van de shows uiteraard voorrang hebben.

Absoluut niet. LLUID is een uit de hand gelopen hobby en zal dat voorlopig blijven. We draaien 100% op vrijwilligers die zich uit de naad schrijven en fotograferen om de site zo goed mogelijk te vullen en wij als hoofdredactie zijn ze daar voor eeuwig dankbaar voor!