CONCERT: Release Square Attic’s Good People Serve

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

group1

Afgelopen zondag stond Square Attic als één van de vijf overgebleven acts op de Release Party van NH Pop Live 2012 in de bovenzaal van het Amsterdamse Paradiso. De vier mannen lieten hier voor het eerst hun nieuwe single “Good People Serve” horen, met een bijbehorende videoclip.

De clip, die begon met een klein meisje die bij de bandleden in een busje stapt, deed de zaal enigszins vreemd opkijken, maar naarmate de video en het nummer vorderde, werd iedereen gerustgesteld dat het hier om een prachtig, dromerig nummer ging, waarbij de herfst-achtige clip naadloos bij aansloot.

Na dit sterke staaltje filmwerk (geregisseerd door Bram Juist, die tevens meerdere video’s van de avond voor z’n rekening nam) brachten de heren nog een aantal nummers ten gehore die niet hadden misstaan in een overvol voetbalstadion. De combinatie piano, donderende drums en snoeiharde gitaren gaven je een gevoel dat je jezelf waande in de soundtrack van een epische film. De kleine bovenzaal van Paradiso deed lang geen recht aan wat Square Attic liet horen. De heren staan hopelijk komend festivalseizoen op aardig wat plekken in Nederland te spelen, dus zorg dat je deze unieke band te zien krijgt!

Bekijk hier de videoclip van Good People Serve:

Of lees dit