CONCERT: Selah Sue in Paradiso 25-11-2014

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

selahsue

Door: Maaike van der Linden

Gisteravond stond Selah Sue ter ere van haar EP Alone, die vanaf 1 december te koop is, in Paradiso in Amsterdam. In maart 2015 komt Selah Sue’s nieuwe album Reason uit. Dat duurt dus nog even maar dat houdt de Leuvense zangeres niet tegen om alvast een aantal nieuwe nummers te laten horen.

In het voorprogramma stond Little Son, een future soul band uit de VS. De band doet erg zijn best maar weet het publiek toch niet echt te boeien. Dit kwam ook omdat het geluid niet goed afgesteld was. De bas stond pijnlijk hard en de muur van effecten die op de zaal afkwam, zorgde ervoor dat een groot deel van het uitverkochte Paradiso met de vingers in de oren stond.

Stipt om half negen betrad Selah Sue het podium en startte met een nieuw nummer dat Always Home heet. Gelukkig was het geluid nu wel goed afgestemd en kon het publiek de vingers uit de oren halen. Met haar stem, enthousiasme, charme en dansmoves wist de zangeres de zaal al snel voor zich te winnen, alhoewel deze nooit helemaal los ging. Er zat veel variatie in de show. Selah Sue maakte een goede balans tussen nieuwe en oude nummers, tussen up-tempo en akoestische liedjes en stond regelmatig zelf met een gitaar in haar handen. Het publiek zong en swingde mee op hits als Black Part Love, This World, Raggamuffin en Piece of Mind maar is net zo enthousiast over haar nieuwe nummers. Het publiek kon het niet eens worden over de toegift dus besloot Selah Sue een medley te spelen en nog een nieuw nummer dat Falling Out heet.

(Foto: Maaike van der Linden)

 

Of lees dit