VIDEO: Sleeping With Sirens – Kick Me

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

SleepingWithSirens_MegaImage

De Amerikaanse post-hardcore band Sleeping With Sirens heeft hun label-switch gepast gevierd. De band stapte van Rise Records (Of Mice And Men, Crown The Empire) over naar Epitaph (Weezer, Bring Me The Horizon) en releaste daarbij een feestelijke nieuwe single en videoclip. Kick Me is het eerste nieuwe materiaal van de band sinds het uitbrengen van hun laatste album Feel, dat uitkwam in 2013. Momenteel is de band op tour met Pierce The Veil op The World Tour, die (natuurlijk) over de hele wereld gaat. De bands staan 21 maart in De Melkweg, maar die show is al strak uitverkocht. Of Kick Me uiteindelijk ook naar een nieuw album zal leiden is nog onbekend.

Bekijk hier de video voor Kick Me:

Of lees dit