TRACK: The Fratellis – Baby Don’t You Lie To Me!

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

the fratellis

The Fratellis hebben de eerste officiële single van hun aankomende album Eyes Wide, Tongue Tied gedeeld. Eerder konden we al luisteren naar Me And The Devil, maar het nummer Baby Don’t You Lie To Me krijgt het stempel ‘eerste single’ mee. Helaas is dit nummer net als Me And The Devil weinig overtuigend, maar slechts aardig. Het tempo ligt hoger, maar het nummer wil hoorbaar alles wat The Fratellis The Fratellis maakt in vier minuten stoppen en dat ook nog eens een beetje gladschuren. Daarin krijgen Schotten weinig grip op het zooitje. Op maandag 26 oktober staat de band in Paradiso, Amsterdam. Eyes Wide, Tongue Tied komt uit op 21 augustus.

Luister hier naar Baby Don’t You Lie To Me:

Of lees dit