TRACK: Bloodhound Gang – Uncool As Me Ft. Joey Fatone

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

bloodhound gang

Door: Karlijn Tielemans

Kent iemand de Bloodhound Gang nog? Of ben je ze helemaal vergeten? Dat is helemaal niet zo gek hoor. De laatste hit die ze hebben gehad was in 2005 met het nummer Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss. Vol verbazing kwam ik er dan ook achter dat zij een nieuw nummer hebben gemaakt. Mijn indruk van de Bloodhound Gang was altijd hoe slechter, hoe beter. Dit hebben ze dan ook weer geprobeerd op hun nieuwe track Uncool As Me. Helaas is hebben ze zich niet weten te verbeteren ten opzichte van de oude platen. Sterker nog, ze zijn totaal niet met de tijd mee gegaan. Het is leuk geprobeerd om weer wat nieuws te maken, maar Uncool As Me lijkt geen hitmateriaal. Ik houd het lekker bij hun oude nummers. Mocht je toch nieuwsgierig zijn dan kan je de plaat hieronder beluisteren.

Luister hier naar Uncool As Me Ft. Joey Fatone:

 

Of lees dit