TRACKS: Vampire Weekend deelt twee nummers ‘Harmony Hall’ en ‘2021’

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

Father Offer Thy Blessings? Flight Of The Bees? Vampire Weekend’s Ezra Koenig had het internet aan zijn voeten toen hij het geheimzinnige acroniem FOTB deelde, die hintte naar de titel van een nieuw album. De suggesties van de fans waren hilarisch, maar gelukkig verloste Koenig ons al snel uit ons lijden door de onthullen dat de letters voor Father Of The Bride staan, en dat het album deze lente zal verschijnen. Scroll naar beneden om de eerste twee nummers, het gevoelige fingerpicked Harmony Hall en het korte electro-lullaby 2021, te beluisteren.

Als extra teaser zette de band een aantal dagen geleden al een twee uur durende loop op YouTube van het gitaarloopje van Harmony Hall. De twee tracks zijn het eerste nieuwe materiaal van Vampire Weekend in zes jaar. In 2013 brachten de New Yorkers het album Modern Vampires Of The City uit, dat onder andere de singles Ya Hey, Step en Diane Young voortbracht.

In een recente post op Instagram liet Koenig weten dat er iedere maand tot de albumrelease er twee nummers uitgebracht zullen worden.

Op zaterdag 6 juli speelt de band op Down The Rabbit Hole.

Luister hier naar Harmony Hall:

Luister hier naar 2021:

swmrs-gif

Of lees dit