VIDEO: Bony Macaroni sleurt zichzelf uit de put met single ‘Marissa’

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

Het duurt nog even voordat we op 31 maart onze tanden kunnen zetten in Bony Macaroni’s debuutplaat The Big Bucks, maar gelukkig houdt de band het volk rustig door opnieuw een single vooruit te sturen. Na Hollow en Grind Me Into The Paste is het dit keer de beurt aan Marissa. Scroll naar beneden om de video te bekijken.

De track gaat – zoals we gewend zijn – de taaiere onderwerpen niet uit de weg. Over de single zegt de band: “‘Marissa’ is een feministisch nummer over eenzaamheid en over een wereld die wil dat je ‘daten’ ziet als een marktplaats. Toen er een einde kwam aan de giftige relatie waar ik in zat, was er niet veel meer over van mijn gevoel van eigenwaarde. Gecombineerd met het feit dat er destijds een hoop andere dingen misgingen in mijn leven, voelde het alsof ik niets te bieden had en ik voor altijd alleen zou zijn. Ik denk dat tegenwoordig veel jonge mannen massaal naar giftige en haatdragende ideeën over vrouwen en relaties neigen. Dit nummer is geschreven in een tijd waarin ik het risico had kunnen lopen om in die val te trappen, maar ik weigerde de ‘red pill’ te slikken.“

Bekijk hieronder de video voor ‘Marissa’:

Of lees dit