VIDEO: Stand Atlantic releast met Nothing,Nowhere de single ‘Deathwish’

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email

Stand Atlantic is het zat om naar goedkeuring te verlangen van anderen. Met hun single Deathwish willen ze weer op zichzelf vertrouwen en zich niet vormen naar wat anderen van de band willen. Voor de track nodigden de Australiërs de rapper nothing,nowhere uit. Scroll naar beneden om de video te bekijken.

Over de single zegt zangeres Bonnie Fraser: “ik ben inderdaad een tijdje ‘dood’ geweest. Ik moest mezelf vormen naar de meningen van anderen, die niet om mij gaven. M’n zelfvertrouwen was zo laag dat ik alles deed voor een beetje goedkeuring. Ik was mezelf kwijt, die oude versie van mijzelf had in zekere zin een doodswens. Maar nu voel ik me goed en geef ik zero fucks.’

Bekijk hier de video voor Deathwish:

Of lees dit

CONCERT: S10 in Paradiso

Na haar Eurovisie-avontuur kan S10 tijdens haar clubtour weer in de Diepte van haar repertoire duiken. Op 24